Effektiv og prisvenlig test af alle røgdetektorer og CO-detektorer

I SafetyOnlines webshop kan du bestille testsprays, testudstyr og tilbehør, så du hurtigt og nemt kan teste røgdetektorer og CO-detektorer. Vi er europæisk distributionspartner for HSI Fire Safety, der er verdensførende inden for test af røg- og CO-detektorer. Vi har også sikkert og praktisk udstyr til svært tilgængelige detektorer, så alle røgdetektorer kan testes hurtigt og uden brug af stiger. Vores testgasser er kendt for at være miljøvenlige og efterlader ingen rester. Det betyder, at detektoren hurtigt går i alarm og hurtigt kan testes med blot en smule testgas. Takket være vores lave priser, tidsbesparelser og den lille mængde gas, der kræves, er de samlede omkostninger til test af røgdetektoren overraskende lave. Det er godt nyt for dig og dine kunder, for tid er penge.

Test af røgdetektorer, der er svære at nå, på en sikker og nem måde

Til test af røgdetektorer på høje steder, der er svære at nå, kan du bruge SmokeCheck®-testgas eller den ikke-brændbare variant PurCheck-testgas i kombination med vores komplette testkit. Vores testudstyr leveres med et teleskoprør, så du sikkert kan teste røgdetektorer i loftet. Vores testudstyr er gennemtænkt og har været brugt af fagfolk over hele verden i over 30 år. Det ses bl.a. på det gennemsigtige testhoved, som sikrer, at røgdetektoren altid er synlig under testen. Takket være den optimale fordeling af den miljøvenlige gas i testhovedet holdes forbruget under testen på et minimum.

Hurtig og nem bestilling af testgasser og testudstyr til hver røgdetektor

I vores overskuelige webshop finder du alt det testudstyr og tilbehør, du som professionel har brug for til pålidelig test af alle røgdetektorer. Alt testudstyr og alle testgasser er UL-certificerede og har været brugt over hele verden i mange år. Alle vores produkter har attraktive priser og afsendes inden for en arbejdsdag, hvis du bestiller inden kl. 15.

Spørgsmål om test af røgdetektorer og CO-detektorer?

Hvis du har spørgsmål om vores produkter, er du velkommen til at ringe til os på +31 (0)10-3115075 eller sende os en besked. Vi besvarer alle dine spørgsmål om test af røgdetektorer og CO-detektorer og om brugen af testudstyr til røgdetektorer og CO-detektorer.