Efficient en betaalbaar alle rookmelders en CO-melders testen

In de webshop van SafetyOnline kunt u testsprays, testapparatuur en -accessoires bestellen waarmee snel en eenvoudig rookmelders en CO-melders kunnen worden getest. Wij zijn de Europese distributiepartner van HSI Fire Safety, de wereldmarktleider in het testen van rookmelders en CO-melders. Ook voor moeilijk bereikbare melders hebben wij veilige en handige apparatuur zodat snel en zonder gebruik van ladders elke rookmelder kan worden getest. Onze testgassen staan erom bekend dat ze milieuvriendelijk zijn en geen resten achterlaten. Daardoor gaat de melder snel in alarm en kan er snel worden getest met maar weinig testgas. Dankzij onze lage prijzen, de tijdsbesparing en de geringe hoeveelheid gas die nodig is, zijn de totale kosten van het testen van de rookmelder verrassend laag. Dit is goed nieuws voor u en uw klanten, want tijd is geld.

Moeilijk bereikbare rookmelders op een veilige en makkelijke manier testen

Voor het testen van rookmelders op hoge plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn kunt u  SmokeCheck® testgas of de niet-ontvlambare variant PurCheck testgas gebruiken in combinatie met onze complete testset. Onze testapparatuur wordt geleverd met een telescopische buis zodat u op een veilige manier rookmelders aan het plafond kunt testen. Onze testapparatuur is goed doordacht en wordt al meer dan 30 jaar door professionals over de hele wereld gebruikt. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de transparante testkop, die ervoor zorgt dat  tijdens het testen de rookmelder altijd zichtbaar blijft. Dankzij de optimale verdeling van het milieuvriendelijke gas in de testkop wordt het verbruik ervan tijdens het testen tot een minimum beperkt.

Makkelijk en snel testgassen en testapparatuur voor elke rookmelder bestellen

In onze overzichtelijke webshop vindt u alle testapparatuur en accessoires die u als professional nodig heeft om elke rookmelder op een betrouwbare manier te testen. Alle testapparatuur en testgassen zijn UL-gecertificeerd en worden al vele jaren over de hele wereld gebruikt. Al onze producten zijn aantrekkelijk geprijsd en worden binnen een werkdag verstuurd wanneer u voor 15.00 uur uw bestelling plaatst.

Vragen over het testen van rookmelders en CO-melders?

Als u vragen heeft over onze producten, aarzel dan niet om ons te bellen op +31 (0)10-3115075 of om een bericht te sturen. Wij beantwoorden al uw vragen over het testen van rookmelders en CO-melders en over het gebruik van testapparatuur voor rookmelders en CO-melders.